Sivut

torstai 15. tammikuuta 2015

Kinkkupekonipiirakka

Tein taas yhden version piirakkaa.
Kun perheessä on neljä kasvavaa 9-15 vuotiasta tuntuu tuota ruokaa kuluvan reilusti. :)

Tässä myös aiempi versioni samaisen taikinan päälle tehdystä piirakasta. Tästä tämänkertaisesta tuli hieman pitsamaisempi ja käytin paljon vähemmän aineita. Kasviksia olisin tykännyt laittaa myös mukaan mutta lapset tykkää syödä ne mieluummin erikseen.





 Kinkkupekonipiirakka
Pohja:
500 g maitorahkaa
2 munaa
1 tl soodaa
1 tl suolaa
2 dl jauhoja
Täyte:
Kinkkusuikaleita
Pekonia
juustoraastetta
maustetta (esim. pitsamauste)
Paista pekoni, raasta juusto, ja sekoita pohjan ainekset valmiiksi.
Levitä taikina pellille tasaisesti ja lisää päälle täytteen ainekset, mausta halutessasi. 
Paista 200 asteessa n.25 minuuttia.

Hyvää tuli ja uppoaa varmasti nuorison suihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat aina tervetulleita...